Schvaľovanie potravinárskych prevádzok
Zakladáte novú prevádzku? Plánuje zmeny v prevádzkovej činnosti?
Nemáte čas behať po úradoch?
Všetky povinnosti v rámci schvaľovania prevádzky a plánovaných zmien absolvujeme za Vás.

Sledujeme trendy a povinnosti v potravinárstve za Vás.
Nechcete zamestnávať vlastného manažéra kvality?
Očakávate kontrolu alebo audit a prevádzku chcete mať v top stave?
Vypracujeme všetky potrebné dokumenty pre úspešnú a bezpečnú výrobu a manipuláciu s potravinami presne na mieru Vašej prevádzke. Máme viac ako 10 ročnú prax s analýzami nebezpečenstiev pri výrobe, spracovaní, balení, skladovaní a obchodovaní s potravinami, ako aj pri prevádzkovaní zariadení spoločného stravovania.
Aktualizácia
Aktualizáciu existujúcich dokumentov vykonávame za Vás podľa potreby prevádzky v prípade legislatívnych zmien, alebo zmien vo Vašej potravinárskej prevádzke nech sa zaoberáte výrobou, balením, manipuláciou, skladovaním, alebo obchodovaním s potravinami.
V čo najkratších termínoch tieto úpravy a zmeny zapracujeme tak, aby boli dokumenty pre Vás prospešné a aby neboli iba pre inšpektorov kontrolných úradov, ale pre Vás ako dokumenty pomoci.
Služby
Systém manažérstva kvality: Plánujete zavádzať vlastný systém manažérstva kvality pre svoj výrobný podnik, alebo chcete človeka, ktorý Vám pomôže s implementáciou nových podmienok pre už zavedený manažérsky systém? Vieme Vám pomôcť a správne zavedenými postupmi, štandardmi a zmenou vzťahu k podmienkam na trhu sa Vaša spoločnosť stane plne konkurencie schopnou a úspešnou spoločnosťou.
Školenia: Poskytujeme odborné školenia zamestnancom potravinárskych prevádzok v oblasti zabezpečenia kontroly hygieny potravín, HACCP ako aj o hygienicko – sanitačnom režime a správnej manipulácii s potravinami. Školenia sa vykonávajú podľa zaradenia zamestnancov od výrobných pracovníkov, pracovníkov v skladoch, pracovníkov v kuchyniach a reštauračných zariadeniach až po vedúcich pracovníkov v potravinárstve.
Vypracovanie všetkých potrebných dokumentov, ktoré si vyžaduje Vaše podnikanie s potravinami: Kompletný balík dokumentácie správnej výrobnej praxe, HACCP, hygienicko – sanitačný režim, prevádzkový poriadok, metrologický poriadok, výrobné dokumentácie, špecifikácie výrobkov, reklamačné poriadky a receptúry. Jednoducho všetko čo potrebuje úspešná firma v potravinárstve a to všetko v súlade s platnou legislatívou.
Plánujete zmeniť svoju činnosť v podnikaní, chcete rozšíriť, alebo zmeniť svoju prevádzku?: Máme viac ako 10 ročnú prax vo všetkých oblastiach potravinárskych činností. Zúčastňujeme sa všetkých dôležitých konferenciách a školeniach v oblasti bezpečnej výroby potravín. Sledujeme všetky najmodernejšie trendy v potravinárstve a svoje skúsenosti Vám radi odovzdáme, pretože vieme, že aktuálne informácie Vám môžu v podnikaní vytvoriť priestor pre úspešné podnikanie.
Ďalšie služby: Naše teoretické a praktické skúsenosti sa môžu stať Vašimi skúsenosťami a vaša potravinárska prevádzka môže bezpečne fungovať tak, ako očakávate. Náš pracovník Vám bude ochotný pomôcť pri technologických postupoch vo výrobe. Vypracuje všetky potrebné dokumenty ohľadom zavedenia nového výrobku v priestoroch Vašej výrobnej prevádzky. Ponúkame poradenské služby v oblasti výberu správnej technológie podľa zadania pre projektovú dokumentáciu pri verejnom obstarávaní a vypracovaní projektu.