Služby

Schvaľovanie potravinárskych prevádzok
Zakladáte novú prevádzku? Plánujete zmeny v prevádzkovej činnosti? Všetky povinnosti v rámci schvaľovania prevádzky a plánovaných zmien absolvujeme za vás.
Rýchlo Vám vypracujem všetky potrebné dokumenty ako sú (HACCP, Hygienicko – sanitačný režim, prevádzkové dokumenty, špecifikácie výrobkov a podobne) pre úspešnú a bezpečnú výrobu a manipuláciu s potravinami presne na mieru vašej prevádzke. Mám viac ako 15-ročnú prax s analýzami nebezpečenstiev pri výrobe, spracovaní, balení, skladovaní a obchodovaní s potravinami, ako aj pri prevádzkovaní zariadení spoločného stravovania.

Aktualizácia dokumentov
Aktualizáciu existujúcich dokumentov vykonám za vás podľa potreby prevádzky v prípade legislatívnych zmien alebo zmien vo vašej potravinárskej prevádzke. Dokážem zabezpečiť aktualizovanie širokej škály dokumentov, či už sa zaoberáte výrobou, balením, manipuláciou, skladovaním, alebo obchodovaním s potravinami.
V čo najkratších termínoch tieto úpravy realizujeme tak, aby boli dokumenty pre vás prospešné a aby neboli iba pre inšpektorov kontrolných úradov, ale aby boli nápomocné aj pre vás.

Systém manažérstva kvality
Plánujete zavádzať vlastný systém manažérstva kvality pre svoj výrobný podnik, alebo hľadáte odborníka, ktorý vám pomôže s implementáciou nových podmienok pre už zavedený manažérsky systém?
Vieme vám pomôcť a správne zavedenými postupmi, štandardmi a zmenou vzťahu k podmienkam na trhu sa vaša spoločnosť stane plne konkurencieschopnou a úspešnou.

Školenia
Poskytujeme odborné školenia zamestnancom potravinárskych prevádzok v oblasti zabezpečenia kontroly hygieny potravín, HACCP ako aj o hygienicko – sanitačnom režime a správnej manipulácii s potravinami.
Školenia prebiehajú podľa zaradenia od výrobných pracovníkov, pracovníkov v skladoch, v kuchyniach a reštauračných zariadeniach až po vedúcich pracovníkov v potravinárstve.

Vypracovanie dokumentov
Vypracovanie všetkých potrebných dokumentov, ktoré si vyžaduje vaše podnikanie s potravinami: Kompletný balík dokumentácie správnej výrobnej praxe, HACCP, hygienicko – sanitačný režim, prevádzkový poriadok, metrologický poriadok, výrobné dokumentácie, špecifikácie výrobkov, reklamačné poriadky a receptúry. Jednoducho všetko, čo potrebuje úspešná firma v potravinárstve, a to všetko v súlade s platnou legislatívou.

Zmena činnosti a zamerania
Plánujete zmeniť činnosť v podnikaní alebo chcete rozšíriť vašu prevádzku? Máme viac ako 15-ročnú prax vo všetkých oblastiach potravinárskych činností. Zúčastňujeme sa na všetkých dôležitých konferenciách a školeniach v oblasti zdravotne bezpečnej výroby potravín. Sledujeme najmodernejšie trendy v potravinárskych technológiách a svoje skúsenosti vám radi odovzdáme. Vieme, že aktuálne informácie vám v podnikaní vytvoria priestor pre úspešné podnikanie.

Ďalšie služby
Naše teoretické a praktické skúsenosti sa môžu stať Vašimi skúsenosťami a Vaša potravinárska prevádzka môže bezpečne fungovať tak, ako očakávate. Náš pracovník vám bude ochotný pomôcť pri technologických postupoch vo výrobe.
Vypracuje všetky potrebné dokumenty ohľadom zavedenia nového výrobku v priestoroch vašej výrobnej prevádzky. Ponúkame poradenské služby v oblasti výberu správnej technológie podľa zadania pre projektovú dokumentáciu pri verejnom obstarávaní a vypracovaní projektu.

Máte záujem?
Rád Vám pripravím ponuku na mieru na základe vašich potrieb a požiadaviek.